Sales Operations Analyst (praktik/studiejob)

Vil du sætte dine kompetencer i spil i et voksende startup, hvor du har mulighed for at styrke dine kompetencer inden for strukturering af salgsprocesser? Hos Woodsense søger vi en Sales Operations Analyst, som kan hjælpe os med at behandle og strukturere data i vores salgsprocesser.

Stillingen er tænkt som et studiejob eller praktikforløb med mulighed for ansættelse. Vi forestiller os derfor, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse.

Dine opgaver vil indebære

- Behandle og strukturere data i vores salgsprocesser
- Analysere og evaluere datapunkter i salgsprocesser med henblik på optimering
- Støtte salgsorganisationen i den daglige drift

Vi tilbyder

- Faglig sparring med vores CCO
- En stilling med stort ansvar for egne opgaver
- En rolle der potentielt kan have stor indflydelse på Woodsense's success
- En dagligdag i et team med højt humør, fleksible rammer og en kultur hvor alle bliver hørt og set

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse. Har du erfaring fra en lignende stilling, er det et stort plus. Som person er du vant til at tage ansvar og ejerskab for din indsats og drive dine arbejdsopgaver.

Hvem er vi?

Hos Woodsense arbejder vi på at fjerne ressourcespild i byggebranchen og fremme brugen af træ i byggeriet. Det gør vi ved hjælp af vores IoT-sensorer, som overvåger trækonstruktioner og materialers sundhed med det formål at forhindre skader og behovet for udskiftning af materialer.

Byggebranchen er ansvarlig for ca. 40 % af CO2-udledningen, så hvis du ønsker at få indflydelse på den grønne omstilling, er Woodsense måske det rigtige sted for dig.

Interesseret?

Er du vores kommende Sales Operations Analyst, kan du sende ansøgning og CV til thijs@woodsense.dk

Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at række ud til Thijs van Tilburg, vores CCO, på +45 61 33 35 33 eller thijs@woodsense.dk