Key Account Manager - Danmark

Vi søger en Key Account Manager med indgående salgserfaring og et netværk i den danske byggebranche. Der er tale om en udfordrende stilling med meget ansvar, hvor du skal være med til at styrke virksomhedens salg og relationer i branchen.

Som Key Account Manager hos Woodsense får du mulighed for stor indflydelse i en virksomhed med en handlingsorienteret beslutningsproces i tæt samarbejde med vores CCO. I stillingen kan du derfor forvente et væsentligt udviklingspotentiale.

Ansvarsområder

- Varetage salg til indkommende leads.
- Varetage opsøgende salg til virksomheder kvalificeret gennem vores netværk.
- Bidrage til at udvikle den strategiske retning for det kommercielle team og Woodsense generelt.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling med gode kompetencer inden for opbygning af kommercielle relationer og et etableret netværk i den danske byggebranche.

Derudover ser vi gerne, at du:
- Er god til at skabe relationer, og har erfaring med at arbejde med eksterne partnere.
- Har et stort drive, og er selvkørende i din arbejdstilgang.
- Er dygtig til at kommunikere skiftligt og mundtligt.
- Har kørekort og mod på at tage til møder i hele landet, når nødvendigt.
- Det er en fordel, hvis du har en forståelse for bygningsfysik.

Om Woodsense

Woodsense arbeider for at forlænge byggematerialers levetid og forhindre ressourcespil. I dag er 75 % af alle skader i byggeriet relateret til fugt. Med adgang til landets førende fugteksperter kommer du med på en rejse, hvor vi vil revolutionere den måde, vi detekterer skader i byggeriet.

Det gør vi ved hjælp af sensor løsninger, hvor vores første produkt registrerer bl.a. træfugt, luftfugtighed og temperatur. Ved at anvende machine learning kan vi forudsige komplikationer i byggeriet og underrette vores kunder, så forholdene kan udbedres, inden skaden indtræffer.

Vi arbejder ud fra Danmark og Norge, og har produkter ude i 7 lande, herunder hele skandinavien. Du vil blive en del af et lille team på 9 i et fleksibelt miljø med korte beslutningsveje, hvor der ikke er langt fra ord til handling.

Vil du med på rejsen?

Er du vores kommende Key Account Manager, eller har du spørgsmål til stilling eller ansøgningsproces, er du velkommen til at række ud til Thijs van Tilburg, vores CCO, på +45 61 33 35 33 eller thijs@woodsense.dk

Vi holder samtaler løbende, og opstart efter aftale.