September 1, 2022

Digitalisering og bæredygtighed i byggebranchen

Digitalisering og bæredygtighed i byggebranchen

Hos Woodsense kæmper vi for øget fokus på intelligent bygningsdrift samt mindskning af mængden af byggeaffald i ejendomsbranchen. Og selvom verden p.t. holder vejret, så er det måske samtidig tidspunktet at tænke digitalisering og bæredygtighed ind i vores fremtidige byggeløsninger.  

Coronakrisen rammer hårdt hele vejen rundt, og i ejendomsbranchen ser man desværre også konsekvenserne af stigende renter og økonomisk usikkerhed med udskudte ejendomsprojekter og pressede håndværkervirksomheder til følge. Ingen ved på nuværende tidspunkt, hvor hårdt krisen vil ramme, og hvad konsekvenserne vil blive.

I denne uges artikel i Ejendomswatch peger den adm. direktør for innovationsnetværket Proptech Denmark, Nadim Stub, dog samtidig på, at med coronavirussens ankomst, at Coronakrisen kan ” gå hen og blive en vigtig digital øjenåbner for den konservative ejendomsbranche”,. I artiklen anfører Nadim Stub, ”at ejendomsbranchen skal bruge situationen til at tage et kig på, om man i tilstrækkelig grad er fulgt med den digitale udvikling. For mens den digitale udvikling for årevis siden gjorde sit indtog i dansk erhvervsliv, så har ejendomssektoren på mange måder formået at holde den digitale æra fra døren.”

Hos Woodsense kæmper vi for øget fokus på intelligent bygningsdrift samt mindskning af mængden af byggeaffald i ejendomsbranchen.

Woodsense har udviklet Sund Sensor - den første løsning der monitorerer din bygnings helbred for at undgå skimmel og fugtskader i trækonstruktioner. Sund Sensor er udviklet til at fange fugtskader, når de opstår – og ikke først når skaden er sket! Sund Sensor installeres nemt og hurtigt i udsatte træområdet, og så registreres sensoren med telefonen. Herefter får man adgang til data via et dashboard og modtager alarm, når der er behov for at reagere.

Digitalisering og bæredygtighed i byggebranchen

I disse Corona tider hvor vi skal holde afstand til hinanden, vil vi dog stadig meget gerne holde kontakten med alle dem, der kunne have interesse i at holde deres bygninger sunde, mindske de betydelige udgifter til fugtskader samt investere i fremtidens digitale og bæredygtige ejendomsbyggeri- og drift.

Hvis du har lyst til at høre mere, sidder inde med lysten til at give dine gode erfaringer videre til os, eller på anden vis har lyst til at bidrage til vores fortsatte udvikling så ræk endelig ud.

Laura Kellgren

Content Marketer

Andre artikler